Září 2024 – Gymnázium KUDYKAMPUS

Měsíc: Září 2024

asdfasdf

Leah Kopelman

Posted on by admin

Leah je učitelkou angličtiny více než 10 let a dosud pro svou profesi neztratila vášeň. Pochází z Texasu, kde začala svou učitelskou kariéru, poté pokračovala v Albánii a usadila se zde v České republice. Gymnázium KUDYKAMPUS si vybrala kvůli vstřícnému prostředí a kreativnímu přístupu k výuce.

asdfasdf

Matthew Walsh

Posted on by admin

Matthew učí angličtinu víc než deset let. Pět let připravoval zahraniční studenty ke studiu na australských univerzitách v Melbourne, Austrálii. Rád pracuje s lidmi, což ho přivedlo k této profesi. Přišel do Gymnázia KUDYKAMPUS, protože ho baví učit mladé studenty a povzbuzovat je, aby se vyjadřovali v angličtině. Zároveň se rád učí od nich. Když zrovna nepracuje, pravidelně maluje krajinky v pražských ulicích.

asdfasdf

Jacqueline Kahlová 

Posted on by admin

Jacqueline je bilingvní historičkou umění, která své studium na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy doplnila o několika měsíční pobyty v Berlíně a Londýně. Svoji vášeň pro umění a edukaci uplatňuje už řadu let v institucích jakými jsou Kunsthalle Praha nebo Centrum architektury a městského plánování. Dále spolupracuje s Cermatem na poslechových cvičeních pro státní maturity z němčiny, která je jejím rodným jazykem. Zajímá se o inovativní přístupy vzdělávání založených na vzájemném porozumění a respektu. V Gymnáziu KUDYKAMPUS spatřuje prostor, který tento dialog umožňuje. Ve volném čase ráda čte a cvičí jógu. 

asdfasdf

Adéla Zárybnická

Posted on by admin

Adéla objevila zájem o chemii už na základní škole, což ji přivedlo ke studiu na střední chemické škole. Následně vystudovala Analytickou chemii na Univerzitě Karlově. Po ukončení studií pracovala v laboratoři, ale postupně zjistila, že se ve stereotypu laboratorní práce vytrácela pravá podstata chemie. Rozhodla se tedy chemii doučovat až se nakonec dostala k výuce chemie pro zahraniční studenty. Gymnázium KUDYKAMPUS si vybrala kvůli přístupu vyučujících ke studentům, který považuje za inspirativní a respektující.

asdfasdf

Věra Konířová

Posted on by admin

Věra vystudovala angličtinu a dějepis na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy. V rámci studií absolvovala dva roční studijní pobyty ve Finsku a USA. Výuce angličtiny se věnuje od roku 2008. Gymnázium KUDYKAMPUS si vybrala proto, že ji velmi oslovuje přístup školy ke studentům jako k partnerům. Volný čas ráda tráví v přírodě se svými dětmi.

asdfasdf

Lenka Chýlová

Posted on by admin

Lenka vystudovala obor Dějiny evropské kultury na Univerzitě Karlově. Vnímá jako důležité dávat věci do souvislostí napříč obory a zahrnovat umění do výuky. I proto si vybrala gymnázium KUDYKAMPUS. Inspiruje ji zdější respektující přístup ke studentům a otevřenost ostatních kolegů. Působí také jako lektorka v Centru architektury a městského plánování Praha. Ráda cestuje a píše.

asdfasdf

Julie Keke 

Posted on by admin

Julie je zvědavá a adaptabilní osoba, která po studiu interiérového designu a architektury na stavební škole Josefa Gočára pokračovala k mezinárodnímu obchodu na Metropolitní univerzitě Praha. Pochopení designu jí poskytlo hluboký cit pro estetiku, zatímco obchodní vzdělání ji vybavilo nástroji pro efektivní řešení problémů. To vše uplatní na Gymnáziu KUDYKAMPUS, kde ji přitahuje otevřené a inspirativní prostředí podporující kreativitu a sebevědomí studentů.

asdfasdf

Elishka Josipovic 

Posted on by admin

Elishka vyrostla v Austrálii s různorodým kulturním zázemím díky italské matce a českému otci. Toto bohaté kulturní dědictví formovalo její jedinečný pohled na svět a vášeň pro jazyky, kterou přináší do výuky anglické konverzace. S celoživotním nasazením pro sport Elishka od dětství hrála různé sporty a nyní tuto vášeň směřuje k tomu, aby se stala fotbalovou rozhodčí, s ambicí pískat v první lize v České republice. Kromě výuky tělesné výchovy zůstává aktivní tím, že zkouší nové sporty, jako je padel a pickleball. Mimo sport Elishka ráda cvičí jógu, čte a neustále hledá nové způsoby, jak zůstat fit a zapojená. Elishka je nadšená, že se může stát součástí týmu Gymnázia KUDYKAMPUS, kde může inspirovat studenty jak v tělesné výchově, tak v anglické konverzaci.

asdfasdf

Patrik Chmel

Posted on by admin

Patrik vystudoval Husitskou teologickou fakultu Univerzity Karlovy, kde se zabýval především filozofií, teologií, religionistikou a učitelstvím. Dodnes velice rád čte knihy a zkoumá fenomény jakkoli spojené se současnou spiritualitou a náboženstvím. Kromě Gymnázia KUDYKAMPUS, které vnímá jako úžasnou příležitost učit se novým věcem v oblasti vzdělávání mládeže, pracuje ještě na chráněném bydlení pro mentálně postižené na Vysokém Chlumci. 

asdfasdf

Matyáš Suk

Posted on by admin

Matyáš je studentem Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy, kde se věnuje tělocviku a společenským vědám. Zajímá se o nejnovější studie týkající se lidského těla a ve volném čase rád běhá, chodí do posilovny a hraje na DJ pultu. Kromě toho se věnuje masážím, což mu umožňuje lépe porozumět tělu a pohybu. Ve své výuce na Gymnáziu KUDYKAMPUS kombinuje praktické zkušenosti s aktuálními poznatky, pomocí kterých se snaží studentům ukázat krásu pohybu.